Skip to main content
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • English ‎(en)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

III. Évfolyam

  1. Home
  2. Courses
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Egészségügyi szervező alapképzési szak
  6. Egészségturizmus-szervező specifikáció (R)
  7. III. Évfolyam
Gasztronómiai és reformtáplálkozás (ETK, 2020/21) EBRMECETDI38B
Területi gyakorlat (ETK, 2020/21)
Szakdolgozat, B (ETK, 2020/21)
Területi gyakorlat EBRMECETT41B (ETK, 2020/21)
Szakjogi ismeretek RE (ETK, 2020/21)
Területi gyakorlat I. RE (ETK, 2020/21)
Gasztronómia és reformtáplálkozás RE (ETK, 2020/21)
Stresszkezelési eljárások és módszerek ER (ETK, 2020/21)
Szakdolgozat-módszertan - Könyvtárhasználat/irodalomkutatás RE (ETK, 2020/21)
A prevenció elmélete és módszertana RE (ETK, 2020/21)
Rehabilitáció RE (ETK, 2020/21)
Szakdolgozat-módszertan - magyar tudományos írás RE (ETK, 2020/21)
Egészségturisztikai szolgáltatások értékesítése ER (ETK, 2019/20)
Egészségügyi menedzsment és minőségbiztosítás ER (ETK, 2019/20)
Élményterápia (ETK, 2019/20)
Gasztronómiai és reformtáplálkozás ER (ETK, 2019/20)
Idegen szaknyelv ER (ETK, 2019/20)
Interkulturális írásbeli kommunikáció ER (ETK, 2019/20)
Szakdolgozat ER (ETK, 2019/20)
Területi gyakorlat ER (ETK, 2019/20)
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Get the mobile app
Policies