Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

I. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. MSc
  5. Táplálkozástudományi mesterképzési szak
  6. I. Évfolyam
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Biokémia II. (ETK, 2021/22)
Biokémia I. (ETK, 2021/22)
Élelmiszer biztonság és élelmiszerhamisítás (angol nyelven) (ETK, 2020/21)
Szociálpszichológia (ETK, 2020/21)
Genetika és molekuláris biológia alapjai (ETK, 2020/21)
Élelmiszertoxikológia (ETK, 2020/21) EMRMTCTASI06A
Sporttáplálkozás (ETK, 2020/21)
Ételismeret MsC B (ETK, 2020/21)
Kórélettan (ETK, 2020/21) EMRMTCTAMO07A
Diplomamunka -Kutatásmódszertan (ETK, 2020/21) EMRMTCTAKD40A
Nutrigenomika, nutrigenetika TT (ETK, 2020/21)
Dietoterápia (ETK, 2020/21)
Orvosi mikrobiológia (ETK, 2020/21)
Élelmiszertoxikológia (ETK, 2020/21)
Táplálkozás egészségtan és epidemiológia TT (ETK, 2020/21)
Élelmiszerkémia TT (ETK, 2020/21)
Gyógyszer/hatóanyag élelmiszer- interakció TT (ETK, 2020/21)
Humánélettan TT (ETK, 2020/21)
Gyógyszertan TT (ETK, 2020/21)
Ételismeret TT (ETK, 2020/21)
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok