Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

II. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. MSc
  5. Táplálkozástudományi mesterképzési szak
  6. II. Évfolyam
Diplomamunka - Táplálkozásegészségügyi vizsgálatok (ETK, 2020/21)
Diplomamunka - Dolgozatírás (ETK, 2020/21)
Táplálkozási szaktanácsadás (ETK, 2020/21)
A biotechnológia biztonsági, jogi és etikai kérdései (ETK, 2020/21)
Termék és technológiafejlesztés TT (ETK, 2020/21)
Preventív táplálkozástudomány TT (ETK, 2020/21)
Mikrobiológiai élelmiszerbiztonság és higiéne (ETK, 2020/21)
Természetes eredetű anyagok, gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, gyógynövények TT (ETK, 2020/21)
Ételkészítési technológia hatása a tápanyagokra TT (ETK, 2020/21)
Élelmiszerek műszeres analízise TT (ETK, 2020/21)
Diplomamunka - Dolgozatírás TT (ETK, 2020/21)
Diplomamunka -Tudományos vizuálizáció TT (ETK, 2020/21)
Biostatisztika TT (ETK, 2020/21)
Diplomamunka - Dolgozatírás TT (ETK, 2019/20)
Diplomamunka - Táplálkozásegészségügyi vizsgálatok TT (ETK, 2019/20)
Élelmezés-politika TT (ETK, 2019/20)
Szakmai gyakorlat TT (ETK, 2019/20)
Táplálkozási szaktanácsadás TT (ETK, 2019/20)
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok