Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

I. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (T)
  7. I. Évfolyam
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Kommunikáció és személyiségfejlesztés (ETK, 2020/21)
Ételkészítési technológia és kolloidika TD_I évf (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI47B
INAKTÍV Élettan-Kórélettan (ETK, 2020/21) EBTMACDIMO02A
Egészség és társadalom (ETK, 2020/21) EBTMACDITT29B
Egészségtudományi alapismeretek I. EBTMACDIAP17A (ETK, 2020/21)
Orvostechnikai eszközök alkalmazásai (ETK, 2020/21) EBTMACDIKD25A
Mikrobiológia alapjai (ETK, 2020/21) EBTMACDIEP12A
Élelmiszer áruismeret (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI44B
Egészségügyi informatika (ETK, 2020/21) EBTMACDIKD06A
Egészségügyi terminológia (ÁOK, 2020/21) EBTMACDINY07A
Élelmiszer és biokémia (B) TD (ETK, 2020/21)
Orvostechnika és biofizika alapjai TD (ETK, 2020/21)
Prevenció és egészségnevelés TD (ETK, 2020/21)
Élelmiszer és biokémia TD (ETK, 2020/21)
Élelmiszer áruismeret TD (ETK, 2020/21)
Ételkészítési technológia és kolloidika (1) TD (ETK, 2020/21)
Alkalmazott biológia TD, TM, TN (ETK, 2020/21)
Kommunikáció és személyiségfejlesztés TD (ETK, 2020/21)
Alkalmazott biológia DT (ETK, 2019/2020)
Anatómia TD (ETK, 2019/2020)
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok