Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

II. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (T)
  7. II. Évfolyam
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Táplálkozástudomány (ETK, 2021/22)
Élelmezési üzemi gyakorlat (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI42A
Élelmezési menedzsment (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI43A
Addiktológia (ETK, 2020/21) EBTMACDIAD03A
Gyógyszertan (ETK, 2020/21) EBTMACDIEK22B
Ételkészítési technológia és kolloidika TD_II évf (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI47D
Egészségpszichológia (ETK, 2020/21)
Klinikai szimuláció EBTMACDIAP18A (ETK, 2020/21)
Klinikai dietetika és orvostudomány (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI40A
A katasztrófa-felszámolás egészségügyi alapjai (ETK, 2020/21) EBTMACDIBF57B
Élelmiszer- és élelmezéshigiéné (ÁOK, 2020/21)EBTMACDIEP46A
Táplálkozástudomány (B) TD (ETK, 2020/21)
Gyakorlati dietetika (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI48A
klinikai alapismeret TD (ETK, 2020/21)
Medica psichology (EM, 2020/21)
Élettan-kórélettan (2) TD (ETK, 2020/21)
Gyógyszertan TD (ETK, 2020/21)
Nem fertőző betegségek epidemiológiája TD (ETK, 2020/21)
Táplálkozáspszichológia TD (ETK, 2020/21)
Ételkészítési technológia és kolloidika (3) TD (ETK, 2020/21)
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok