Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

III. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (T)
  7. III. Évfolyam
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Gyakorlati dietetika 48BT (ETK, 2021/22)
Élelmezési menedzsment (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI43C, EBTMABDIDI42C
Egészségügyi menedzsment (ETK, 2020/21) EBTMACDITT32A
Klinikai dietetika és orvostudomány (ETK, 2020/21) T
Klinikai dietetika és orvostudomány (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI40C
Szakdolgozat-módszertan – Bevezetés a táplálkozástudomány és a dietetika vizsgálati módszereibe (ETK, 2020/21) EBSMTMDI014A
Gyakorlati dietetika (ETK, 2020/21) EBTMACDIDI48C
Egészségügyi menedzsment TD (ETK, 2020/21)
Táplálkozásegészségügy TD (ETK, 2020/21)
Gyakorlati dietetika TD (ETK, 2020/21)
Klinikai Dietetika (2) TD (ETK, 2020/21) –
Gyakorlati dietetika (2) TD (ETK, 2020/21)
Élelmezési menedzsment-közétkeztetés gyakorlat TD (ETK, 2020/21)
Élelmezési menedzsment (2) TD (ETK, 2020/21)
Klinikai Dietetika (2) TD (ETK, 2020/21)
Gyakorlati dietetekia (2) TD (ETK, 2020/21)
Élelmezési menedzsment TD (ETK, 2019/2020)--
Élelmiszer- és élelmezés-higiéné (DT) (ETK, 2019/20)
Gyakorlati dietetika TD (ETK, 2019/2020)--
Idegen szaknyelv angol - Konferencia nyelve (DT) (ETK, 2019/20)
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok