Tovább a fő tartalomhoz
Oldalpanel
itc-old.semmelweis.hu
magyar (hu)
Deutsch (de)
English (en)
magyar (hu)
Adja meg keresési lekérdezését
Nincs bejelentkezve. (
Belépés
)
Élelmiszer- és élelmezéshigiéné (ÁOK, 2020/21) EBRMACDIEP46A
Kezdőoldal
Kurzus adatai
Kezdőoldal
Kurzusok
Egészségtudományi Kar
BSc
Ápolás és betegellátás alapképzési szak
Dietetikus szakirány (R)
II. Évfolyam
Élelmiszer- és élelmezéshigiéné (ÁOK, 2020/21) EBRMACDIEP46A
Leírás
Élelmiszer- és élelmezéshigiéné (ÁOK, 2020/21) EBRMACDIEP46A
EBRMACDIEP46A
A tantárgy Neptun-kódja
:
EBRMACDIEP46A
Szemeszter
:
2020/21/2