Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Jelenleg vendégként van bejelentkezve (Belépés)
  • Kezdőoldal
  • Naptár

Dietetikus szakirány (R)

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (R)
Az összes kibontása

I. Évfolyam

II. Évfolyam

III. Évfolyam

IV. Évfolyam

Különleges élelmiszerek (ETK, 2020/21) EBVARMDI560A

EBVARMDI560A
A tantárgy Neptun-kódja: EBVARMDI560A
Szemeszter: 2020/21/2
Jelenleg vendégként van bejelentkezve (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok