Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

I. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (R)
  7. I. Évfolyam
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Élettan-kórélettan (ETK, 2020/21) EBRMACDIMO02A
Ételkésítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47B
Egészségtudományi alapismeretek I. EBRMACDIAP17A (ETK, 2020/21)
Orvostechnikai eszközök alkalmazásai (ETK, 2020/21) EBRMACDIKD25A
Mikrobiológia alapjai (ETK, 2020/21) EBRMACDIEP12A
Élelmiszer áruismeret (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI44B
Egészségügyi informatika (ETK, 2020/21) EBRMACDIKD06A
Egészségügyi terminológia (ÁOK, 2020/21) EBRMACDINY07A
Élelmiszer és biokémia (B) RD (ETK, 2020/21)
Táplálkozáspszichológia RD (ETK, 2020/21)
Anatómia RD (ETK, 2020/21)
Orvostechnika és biofizika alapjai RD (ETK, 2020/21)
Élelmiszer és biokémia (2) RD (ETK, 2020/21)
Élelmiszer áruismeret RD (ETK, 2020/21)
Ételkészítési technológia és kolloidika (1) RD (ETK, 2020/21)
Alkalmazott biológia RD, RM, RN (ETK, 2020/21)
Szociálpszichológia RD (ETK, 2019/2020)
Orvostechnikai eszközök alkalmazásai RD (ETK, 2019/2020)
Mikrobiológia alapjai DR (ETK, 2019/2020)
Megelőző orvostan alapjai DR (ETK, 2019/2020)
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok