Tovább a fő tartalomhoz
Oldalpanel
itc-old.semmelweis.hu
magyar (hu)
Deutsch (de)
English (en)
magyar (hu)
Adja meg keresési lekérdezését
Nincs bejelentkezve. (
Belépés
)
Ételkésítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47B
Kezdőoldal
Kurzus adatai
Kezdőoldal
Kurzusok
Egészségtudományi Kar
BSc
Ápolás és betegellátás alapképzési szak
Dietetikus szakirány (R)
I. Évfolyam
Ételkésítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47B
Leírás
Ételkésítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47B
EBRMACDIDI47B
A tantárgy Neptun-kódja
:
EBRMACDIDI47B
Szemeszter
:
2020/21/2
Ha tovább böngészik a portálon, azzal elfogadja ezen szabályzatainkat:
Felhasználói nyilatkozat / User agreement
Tovább
x