Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Kezdőoldal

II. Évfolyam

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (R)
  7. II. Évfolyam
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Élelmezési üzemi gyakorlat (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI42A
Élelmezési menedzsment (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI43A
Addiktológia (ETK, 2020/21) EBRMACDIAD03A
Ételkészítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47D
Klinikai szimuláció EBRMACDIAP18A (ETK, 2020/21)
Klinikai dietetika és orvostudomány (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI40A
A katasztrófa-felszámolás egészségügyi alapjai (ETK, 2020/21) EBRMACDIBF57B
Elsősegélynyújtás (ETK, 2020/21) EBRMACDIOX08B
Táplálkozástudomány (B) RD (ETK, 2020/21)
Élelmiszer- és élelmezéshigiéné (ÁOK, 2020/21) EBRMACDIEP46A
Gyakorlati dietetika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI48A
Nem fertőző betegségek epidemiológiája (ETK, 2020/21)
Nem fertőző betegségek epidemiológiája (ETK, 2020/21) EBRMACDIEK13A
Élelmiszerhigiéne-élelmiszerbiztosnág RD (ETK, 2020/21)
Egészségtudományi alapismeretek II. RD (ETK, 2020/21)
Élettan-kórélettan (2) RD (ETK, 2020/21)
Gyógyszertan RD (ETK, 2020/21)
Táplálkozástudomány (A) RD (ETK, 2020/21)
Ételkészítési technológia és kolloidika (3) RD (ETK, 2020/21)
Obszervációs gyakorlat - bevezetés az egészségtudományokba RD (ETK, 2020/21)
  • 1 (aktuális)
  • 2
  • » Következő
Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Kezdőoldal
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok