Tovább a fő tartalomhoz
itc-old.semmelweis.hu itc-old.semmelweis.hu
  • magyar ‎(hu)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ magyar ‎(hu)‎
  • Nincs bejelentkezve. (Belépés)
  • Ételkészítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47D
  • Kezdőoldal

Kurzus adatai

  1. Kezdőoldal
  2. Kurzusok
  3. Egészségtudományi Kar
  4. BSc
  5. Ápolás és betegellátás alapképzési szak
  6. Dietetikus szakirány (R)
  7. II. Évfolyam
  8. Ételkészítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47D
  9. Leírás

Ételkészítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47D

EBRMACDIDI47D

Nincs bejelentkezve. (Belépés)
Ételkészítési technológia és kolloidika (ETK, 2020/21) EBRMACDIDI47D
  • magyar ‎(hu)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
Töltse le a Moodle-t a mobiljára
Szabályzatok